Alle vlezen op een rijtje

We hebben al veel vragen binnen gekregen over vlees, daarom zetten we hieronder even alle vlezen op een rijtje :

Rookworst, Corned beaf, Bloedworst, Osseworst, Mortadella, Gebraden gehakt, Preskop, Pekelvlees, Grillworst, Roastbeef, Kiprollade, Berliner, Smeerworst, Likkepot, Rauwemetworst, Tongeworst, Biefworst, Zure zult, Groenten mix, Kalfsgehakt, Pepergehakt, Bretonsgehakt, Boterhamworst, (Gegrilde) Fricandeau, Leverkaas, Leverworst, Kalfsleverworst, Saksische leverworst, Schouderham, Casselerib, Grillham, Ardennerham, Runderrookvlees, Salami, Ghorizzo, Pepersalami, Boerenmetworst, Boerencervelat, Shoarmarollade, Achterham, Beenham, Hamschijf, Bacon, Rundersalami, Spianatra, Hertzsalami, Wijncervelat, Gelardeerde lever, Kalfsrollade etc.

 

Vlees info; presentatie & consumptie . . .

Heeft u nu nog vragen aan butje druk dan op de meemebutjesnoross@wanadoo.nl email link dan kunt u zelf een vraag met uw computer stellen die butje dan ook kan beantwoorden

 

Nieuw bij Butje : De Vlees Film & nog meer vlees info . . .


Gâ nu mee nor Oss mè Butje en Jos