Een korte overzichts impressie van Oss

Oss oost

Wie kennis maakt met Oss, ervaart de stad als ruim opgezet. De wijken 'verpakt' in uitbundig groen en gemakkelijk bereikbaar. Met de auto via de A2 (vanuit de Randstad) en via de A50 (vanuit het Oosten naar Brabant) die twee aansluitingen heeft op de singelring van Oss.

 
     

De kegelbaan

Wij beschikken over twee volautomatische kegelbanen waar in een intieme sfeer groepen van 20 tot 50 personen kunnen kegelen, handboogschieten en diverse oud-hollandse spelen kunnen beoefenen. Dit alles onder het genot van een gratis consumptie daarbij inbegrepen.

 
     

Het hertekamp

Dat er in oss niet allen dieren worden geslacht moge wel blijken uit dit vriendelijke tafereeltje in het osse hertekamp nabij de hazeakker.

 
     

Bij de slager thuis

De slagerij is al heel lang gevestigd in Oss. Voorheen heette de slagerij ' de Vleesbar '. De slagerij is door de jaren heen uitgegroeid tot een waar vleespaleis, waarbij naast alle soorten vlees en vleeswaren ook koude buffetten, barbeque-schotels, sauzen, salade's, diverse soepen en complete maaltijden tot het specialistische traiteurschap zijn gaan behoren.

 
     

OSS noord

Wie kennis maakt met Oss, ervaart de stad als ruim opgezet. De wijken 'verpakt' in uitbundig groen en gemakkelijk bereikbaar. Met de auto via de A2 (vanuit de Randstad) en via de A50 (vanuit het Noorden naar Brabant) die twee aansluitingen heeft op de singelring van Oss.

 

Ja nu ik dit weet wil ik echt 'mee mè Butje en Jos'


Eten met Butje

Er zal vervolgens gelegenheid zijn tot het gebruiken van een lichte lunch bij van beek
met typische osse gerechten als friet & frikandellen met naar keuze mayonaise of speciaal

Dit zijn de medewerkers achter VAN BEEK. ( Klik maar met je muis op het plaatje )

 

En zo zien de culinaire hoogstandjes eruit bij VAN BEEK. ( Klik maar met je muis op het plaatje )

 

Achtergronden


Ja, als ik dit zo lees wil ik echt 'mee mè Butje en Jos'