FANTASTISCHE AANBOD VAN BUTJE ! !

Voor iedereen die nog nooit in Oss is geweest ! !

klik hier voor meer informatie van de reisdagindeling

Algemeen

Butje de Reus organiseert een eenmalige georganiseerde reistour naar Oss voor iedereen die nog nooit in Oss is geweest, maar die al wel heel veel over Oss heeft gehoord.

Deze eenmalige georganiseerde reistour is er voor mensen die wel veel over Oss gehoord hebben maar door omstandigheden ( ziekte, ongelukken, blindheid, angsten ed. ) nog nooit in gelegenheid waren naar Oss te zijn geweest.

Onderweg kunt u genieten van een hapje en een drankje, ook is er tijdens het pauzeren tijd om naar de wc te gaan.

Dit kan helaas niet voor niets want daarvoor gaat zelfs in Oss de zon niet op dus er zijn wel degelijk bijdragen aan verbonden. De kosten* van de excursie zullen maximaal 25,99 euro per persoon, kind of huisdier gaan bedragen.

Organisatorisch

U kunt zo op deze uitgebreide site heel veel extra informatie vinden over wat er zoal op het programma staat als u meegaat met Butje & Jos naar Oss.

Als je vragen hebt aan Butje van hoe en wat en je vindt de antwoorden niet op deze informatie site schrijf dan een email bericht met je computer.

* Deze kosten zijn belastingtechnisch overigens zeer voordelig te verwerken onder de kop 'studiekosten'. Wilt u hierover meer over weten mail dan naar meemebutjesmeemejos@wanadoo.nl ovv. belastingvoordeel.

of schrijf een e-mail naar : meemebutjesmeemejos@wanadoo.nl


Reserveer nu snel een plek in de bus van Butje en Jos